vimsig.com

jag är sårad

vita fina blommor
Idag när jag skulle förflytta mig snabbt genom ett rum så lyckades jag kliva på en plastburk som en yngre förmåga lämnat drällande på golvet. Och kanten på burken skar upp min tå så nu blöder jag och har ont. Ungefär en centimeter långt sår men jag tror inte att det var så djupt. Senast jag gjorde mig illa i en fot så var det för att jag klev på en bit Lego. Man tror att de gigantiska Duplo-bitarna ska synas men icke då. I alla fall sitter jag här och tycker synd om mig.

Annars då? Jo, varmt och svettigt. Jag sliter hårt med att försöka hålla blommorna på balkongen vid liv. Det är så varmt att de blir snustorra och slokiga på nolltid. Jag som aldrig har haft blommor på balkongen förr känner mig lite nervös och stressad över det här. Jag som bad mamma att tipsa om något lättskött och så får jag springa här och fjanta med dem. Fast det är klart, jag kan ju inte skylla vädret på mamma direkt. Hon lider lika mycket som jag gör. Både hon och jag föredrar att sitta i skuggan. Värme som den vi haft den senaste tiden gör oss klibbiga och lättirriterade. *s*

Nu ska jag fortsätta med min förteckning över cd-skivor jag har. Fick för mig att det kunde vara en bra idé att ha en sån. Synd bara att jag har hunnit samla på mig så många genom åren. Kan meddela att jag köpte absolut flest skivor mellan åren 93-96 eller så. Man blir ruggigt nostalgisk.

Lyssnar på: Sophie B Hawkins – Damn I Wish I Was Your Lover (påminner mig om T, han brukade spela den i bilen)

1 Comment

  1. Elise

    Aj, aj, det där låter inte bra! Det är farligt med barn. :-)

    För övrigt så gillar jag den där låten skarpt.

Comments are closed.