vimsig.com

lunchad

små skedar
Så har man då lunchat med USA-A, B m.fl. Det var mycket trevligt och mysigt. Vi fick jättegod mat inklusive den fantastiska smörgåstårtan. Det var trevligt och varmt! Tyvärr har dock 8 resenärer från fjärran land försvunnit på vägen från hotellet i Stockholm och här. Hoppas att de har kommit fram sedan jag åkte hem så att de inte satt sig på fel tåg och hamnat någon helt annan stans. USA-A gjorde många små turer till järnvägsstationen för att försöka möta vid tåg som var försenade eller inte innehäll de väntade resenärerna. Tur att inte järnvägsstationen är längre bort.

pelargon
USA-A’s mamma Å har vackra blommor på uteplatsen.

amerikansk flagga
En liten symbol för att B och andra långväga gäster ska känna sig välkomna.

Imorgon är det dags för den stora dagen. Jag är nästan nervös å deras vägnar eftersom de inte har vett att vara det själva. *s*