vimsig.com

oj oj oj

sommardag
Vad jag har varit upptagen. Det har varit mycket på senaste tiden. Det känns som om livet går i ett och jag hinner inte med. Men vi har hunnit vara till sjön och tittat på vågor och båtar. Myste lite och njöt av vädret.

små vågor
Igår kväll var vi ett gäng som var ute och åt med USA-A och hennes blivande make B. Det var god mat och senare gick ungefär hälften av oss vidare för att intaga dryck på ett annat ställe. Satt och pratade om allt och inget omväxlande på svenska och engelska eftersom B ju måste förstå något också. Fast han hävdar att det inte är så svårt att förstå, fish heter fisk och så vidare.

Imorgon bjuder USA-A’s mamma på öppen lunch med smörgåstårta m.m. Jag ska dit och umgås. Vem kan tacka nej till smörgåstårta som USA-A har gjort? Receptet är fantastiskt och jag har inte ätit den sedan A och jag gjorde den till nyår ett år, men det var länge sedan. Jag tippar på att det kommer att finnas mycket av den. USA-A har erfarenhet av det efter T’s 20-årsfest när hon gjorde en 1,5 meter lång smörgåstårta! *mums*

På lördag är det dags för bröllop. Jag gillar bröllop mycket och det ska bli kul tycker jag även om jag har våndats en del över vad jag ska ha på mig. Nu tror jag att jag äntligen har hittat lösningen på problemet. Men jag känner mig fortfarande som den fula kompisen från landet.

Mina grannar här nedanför ska ha en stor spark i baken. Ända sedan vädret blev fint så grillar de nästan varje kväll vilket resulterar i att jag inte kan ha öppet till balkongen. Det stinker grillrök i vardagsrummet direkt och jag är pissed off så in i h…..! På min hyresvärds hemsida står det att de rekommenderar elgrillar och nu ska jag ringa och klaga för jag har ledsnat. Jag ska kunna ha öppet. Om det bara var någon gång ibland skulle jag inte bry mig, men varenda kväll?! *aarrrgh*