vimsig.com

glad midsommar


Ja här sitter jag och slappar i min sköna vrå. Jag firar inte på något speciellt sätt även om jag har ätit potatissallad idag. Men jag har det skönt ändå. Kanske jag tittar på någon trevlig film och bara tar det lugnt. Men det märks att alla är upptagna idag. Nästan ingen skriver på sin hemsida och på forumen är det ruggigt lugnt. Vad det säger om mig som sitter här och skriver vet jag inte riktigt… *s*

Häromdagen när jag kom från affären tittade jag upp mot huset och insåg att det bara är tre andra balkonger som är så tomma och trista som min. Vad värre är, två av dem är tomma (obebodda) och i den tredje bor två studenter tror jag. Snacka om att jag kände att min balkong är slummig. Så nu har jag tröttnat, här ska inredas! Jag har redan ett bord och nu tänker jag inte slappa längre utan jag ska ta itu med det här.

Nej nu ska jag titta på film och mysa lite. Glad midsommar på er!!

2 Comments

  1. therése

    Oh jag vill ha balkong ju! Nästan helgerån att inte använda en man har. :)

  2. Lotta

    Hejsan heeeej!

    Hoppas att du hade en fin midsommar med mycket solsken!

    Kram från Lotta

Comments are closed.