vimsig.com

midsommarlugn


Oj vad det har varit hektiskt i några dagar. Men nu börjar det lösa sig igen och det känns skönt. Jag kan bara säga att någon (inte jag) har varit sjuk men börjar nu hämta sig.

Min hemsida låg nere ett tag på förmiddagen. Jag drabbades av lite panik ett tag för det var så omfattande att alla sidor hos min webhost låg nere, inklusive deras egen. Men nu är det mesta uppe igen, utom deras forum där databasen verkar ha lite trassel. Ska bli intressant att höra vad det var som gick fel.

Imorgon är det alltså midsommarafton och jag har absolut inget planerat. Det känns skönt tycker jag. Förmodligen kommer jag bara att sitta hemma, äta något jag tycker om och ha det skönt. Jag känner inte alls för att hitta på något. Jag märker ju hur alla andra planerar som dårar och det handlas en massa mat och ställs i ordning, så jag gör lite som Ferdinand och sitter här under min korkek och har det bra, luktar lite på blommorna och slappar.