vimsig.com

jordgubbar, dörrar och symaskiner

en jordgubbe för jordgubbsförsäljning
I en sån här säljer de jordgubbar utanför affären. Jag skäms över att meddela att jag inte fattade vad det var de sålde i den första gången jag såg den och den var stängd. Andra gången var den öppen och jag slog mig på pannan och sa ”jaaa, så är det naturligtvis” och kände mig enormt korkad. *skratt*

Jag har på senaste tiden blivit klantigare och klantigare. Jag slår axlarna i dörröppningar mer än jag gjort tidigare. Inte för att jag har blivit bredare, men jag har helt tappat kollen på avståndsbedömningen. Tidigare har det varit mer sporadiskt men nu får jag vara glad om jag tar mig igenom en dörröppning utan hjärnskakning. Tack och lov har jag inte så lätt att få blåmärken så jag slipper se ut som om jag boxas på fritiden.

Jag sitter och försöker rita upp en plan över hur jag vill ha det i sovrummet. Jag ska möblera om och vet vart jag vill ha sängen, men vart ska resten vara? Sovrumment är ganska smalt så jag tycker att det är svårmöblerat. Egentligen skulle jag behöva ett riktigt pysselbord där inne, men samtidigt gillar jag att sitta framför tv:n så jag behöver nog en hurts på hjul som jag kan ta med mig. Så tror jag att jag skulle sy mer om jag slapp baxa symaskinen fram och tillbaka. Hmm, det här kräver mycket eftertanke. Hur har ni andra som pysslar/syr löst det?

Har ju alldeles glömt bort att berätta, jag har fått en sommarhälsning från gulliga Saija. Tusen tack gumman!
sommarhälsning från Saija

1 Comment

  1. Susanna

    Åh, jordgubbar! Vad mumsigt.

Comments are closed.