vimsig.com

fler nyckelringar

lila nyckelring
Jag har fått totalt dille på att göra nyckelringar. Den ovan är bara en av de nya jag gjort och fler kommer! *s*

Så letar jag febrilt efter en pärm med mönster som jag har förlagt här hemma. Det är så typiskt mig. Den är blå och vacker och nu letar jag som en tok. Jag har nämligen beställt tyger och behöver min pärm innan det.

Imorgon ska jag plåta mer saker att visa upp här. Det här är hur kul som helst! :o)

3 Comments

 1. nina

  Hej hopp!
  Så oerhört många som är så härligt kreativa..
  en annan har inte tålamod alls. :-)
  Väldigt snygga grejjer du pysslar med.
  *tummen upp*
  Önskar dig en kanoners helg.

 2. Mickan

  Väldigt fin nyckelring! ;)

 3. Dilona

  Åh vad irriterande. Jag brukade göra sådana nycklringar och nu har jag köpt massor med plastband för att göra till mina vänner, men så minns jag överhuvudtaget inte hur man gör längre. Vackert med pärlor!

Comments are closed.