vimsig.com

tjejsnack (14/6)

Dags för veckans tjejsnack.

1. Tycker du vi ska ha monarkin kvar?
Ja det tycker jag. Jag tycker att de gör ett väldigt bra jobb med att representera oss och jag tycker att de är en fin symbol för Sverige. Dessutom ryser jag vid tanken på att någon av de slibbiga politikerna i de största partierna skulle vara statsöverhuvud. *hu*

2. Bör homosexuella få adoptera barn?
Ja, de ska bedömas på samma sätt som alla andra.

3. Ska man få dua de kungliga?
Jag har ingen aning.

4. Bör det generella barnbidraget avskaffas och istället bli behovsprövat som t.ex. bostadsbidraget?
Nej tack. Tänk att få lov att fajtas med Försäkringskassan om ytterligare en sak. Jag kan just tänka mig hur de har en expert som säger att man inte har behov av det utan att ha träffat en eller veta något. *ryser*

5. Skulle du vilja ha reklam i SVT och slippa betala licensavgift?
Nej inte reklam, men det kunde ju vara skattefinansierat istället kanske.