vimsig.com

det kom en passning m.m.

Det varit lugnt idag, varmt och skönt. Jag funderar på att piffa upp balkongen snart. Den är inte stor men jag borde kunna ha några amplar. Jag har ett bord som hänger från balkongräcket och ett par såna här stolar skulle passa fint till. Så ska jag nog åka upp till Rusta och köpa ett balkongparasoll. Praktiskt och platsbesparande.

Jag fick en passning av Anna. Tack så mycket!

1. Vem är du mest avundsjuk på nu och varför?
– Människor som har jobb. Jag är grymt less på att vara fattig student.
– Alla som är normalviktiga.
– Alla som kan gå normalt. Och med normalt menar jag utan smärtor. Jepp, jag har en tycka-synd-om-dag.

2. Tre hemliga önskningar.
– Körkort. Så att man kunde vara ekonomisk och veckohandla bl.a.
– Pengar, pengar, pengar.
– Lägenhet i annat område. (Hus är än så länge ouppnåeligt.)

3. Vad gjorde mina päron för största misstag?
Min mamma har skött sig rätt exemplariskt. Kanske hon kunde ha lärt mig mer matlagning tidigare. (Vid något tillfälle ska jag berätta om min pappa och köttfärssåsen.) Pappa kunde ha brytt sig och engagerat sig mer. Min enda tröst är att han glömmer bort hur gamla mina småsyskon är också. I vintras var han säker på att syrran skulle fylla 17 fast hon i själva verket skulle fylla 16.

4. Säg en dålig sida hos din svärmor/svärfar.
Min ex-svärmor och jag kommer inte överens politiskt riktigt och så snarkar hon högre än någon annan jag hört (och min morfar och pappa är bägge framstående på det området).

5. Vad skäms jag mest över mig själv?
– Jag avskyr att städa.
– Jag har usel fantasi vad det gäller matlagning.
– Min dåliga karaktär vad det gäller min viktnedgång.

6. Vad är jag mest mallig över?
– Min dotter.

7. Vilken är min livs största sorg?
– Min bästa vän dog när jag var knappt 16, henne saknar jag fortfarande.
– Min farmor, min låtsasfarmor och låtsasfarfar som dött. Jag saknar dem.

8. Beskriv varför jag är en stor bluff?
Jag delar inte med mig helt och fullt här eftersom jag är rädd att någon jag känner IRL ska läsa här.

Passar vidare till Susanna, lilla l, Lotta, Frida och Åse.