vimsig.com

prylar och ditt och datt

Jag gillar att kolla in hos Susanne. I sin pyssel-dagbok länkar hon till en massa olika roliga saker och det är lika kul varje gång att se vad hon har hittat. Så har hon fiffiga idéer också. Gissa vem som kommer att bjuda på Piggelin-drinkar?

Jag håller på att strukturera mina saker, alla små papper, saxar, öglor och plastbitar. Man samlar på sig en del och eftersom jag är en samlare så måste jag ibland försöka bringa ordning i kaoset. Problemet är att jag har så svårt att skiljas från sådant som helt klart är skräp. Gamla biljetter och sån’t. Jag har sparat ett gammalt telefonkort med en gris på helt enkelt för att det påminner mig om när min kompis L fick syn på det och utbrast: ”Det ser ju ut som M!!” (hennes pojkvän). Det ledde naturligtvis till hans öknamn ”grisen” vilket inte var helt opassande med tanke på hans betéende…

Bland de gulligare sakerna jag hittade var en lapp som jag fick på min födelsedag någon gång på gymnasiet. Den kom från min dåvarande pojkvän M (inte samma som ovan) och åtföljdes at 222 kr. Texten lyder:”Detta är inte så romantiskt, och summan är inte så gigantisk. Men jag älskar dig!” Hur sött som helst tyckte jag och lappen förvandlade hans brist på present-fantasi till något jättegulligt.

Tidigare sparade jag en del på roliga vykort så såna har jag hittat en del, jag har hittat kort och små lappar. Troligt är att om jag fortsätter i den här takten så kommer jag att kräva större bostad eftersom jag annars inte kommer att få plats bland allt mitt junk. Så funderar jag på varför man sparar på trasiga saker? Ska det verkligen vara nödvändigt? Nej nu tar jag fram en ny sopsäck och fortsätter rensa.

3 Comments

 1. åse

  Vilken rolig sajt ni skapat!! :-)
  Gumman, jag tänkte höra om ”läs mer..” skriptet du använt! Är det ett WP hack? Vill inte rota i din källkod utan tillåtelse! Jag har nämligen letat efter ett sånt!!!!! =))))

 2. Susanna

  Jaa du.. det där med gammalt skräp har jag fått erfara nu när man ska packa ner saker. Hittar också en massa saker och så blir jag sittandes med att kolla på dem istället för att göra det jag skulle. ;-)

  Fin pysselsajt!

 3. Frida

  Åhhh, Piggelindrinkar! Hur gör man såna? :o)

Comments are closed.