vimsig.com

ny design, utmaning och annat

Ja jag vet, ny design igen. Men det var helt enkelt för lite färg. Ingen egen grafik den här gången, men jag tycker att det är så vackert så jag kunde inte låta bli. Dessutom ger det mig tid att i lugn och ro snickra ihop den layout som jag allt som oftast sliter mitt hår över.

snygg bil

Igår när jag kom ner på stora torget så stod det en hel massa tjusiga bilar där och jag började fundera vad som var på gång innan jag fick syn på den här och insåg att det nog befann sig en drös med studenter i kyrkan snett bakom mig. Ja jag vet, jag är lite trög men jag har ärligt talat inte orkat bry mig alls.

Jag har som sagt blivit utmanad igen. Kul! Den här gången av Susanna.

Vad är fredagsmys för dig?
Att äta nåt gott och mysa framför en film med någon (eller några) man tycker om.

Vad åt du till frukost i morse?
Frukost? Ska man äta sånt också? *s* Skämt åsido, jag är värdelös på att äta frukost så imorse blev det bara en kopp varm choklad. Jag dricker ju inte kaffe och te dricker jag bara till nöds.

Några semesterplaner?
Nja, jag har lovat att åka ner och hälsa på pappa en sväng och så har jag lovat att hjälpa min mamma och hennes sambo att flytta. I övrigt är inget fast bestämt.

Ett matstamhak?
Jag är nästan aldrig ut och äter nuförtiden så jag har inget stamhak längre. För typ 10 år sedan fanns ett fik som hette Falken där man satt och spejade på folk och umgicks. Det fanns också ett ställe som hetter Oscars där man satt och fikade en del, men sen rev de det och byggde McDonalds istället…

Bygg din drömmacka?
På senaste tiden har jag mest bara ätit mackor med Wasa frukost, keso och svartpeppar. Men jag är vansinnigt förtjust i räkmackor. Tyvärr har de en tendens att påverka midjemåttet mer än vad som är hälsosamt, så de måste ransoneras.

Vad har du för personliga tillbehör (du inte går utan)?
Jag lämnar vanligtvis inte huset utan min gris till handväska som innehåller nödvändigheter som plånbok, nycklar, mobiltelefon, kamera och en massa junk som egentligen inte är nödvändigt.

Vad ska du göra idag?
Eftersom idag redan har varit kan jag tala om att jag har tagit det väldigt lugnt. Strykit lite, handlat mat och pysslat lite. En lugn och skön lördag.

Ja just ja, så ska man skicka utmaningen vidare också. Jag skicker den till Elin, Åse, Knickan, Frida och Saija.

1 Comment

  1. åse

    Antar utmaningen! :-)

Comments are closed.