vimsig.com

blähää

min vardagsrumsmatta
Så här fotografiskt inspirerad känner jag mig just nu. Om ni undrar vad bilden föreställer så är det en bit av min vardagsrumsmatta. Fin va?

Annars är jag bara trött som attan och känner mig mig låg. (Men inte lika låg som Glocalnet *asg*) Kanske det bara är en tillfällig funk jag hamnat i, jag hoppas det. Min de har kommit oftare och varit långvarigare än vanligt i år. Därav dagens titel, blähää.

Någon som har bra tips för att pigga upp mig? Vad gör ni när ni känner er nere? Vad äter ni? Vad funkar? Tack på förhand för tipsen.

2 Comments

  1. Terese

    Sov en hel helg, beställ hem pizza, titta på dåliga såpor på tvn och låt tröttheten få sakta försvinna? Jag är helt slut nu när terminen är slut, jag skulle kunna sova dygnet runt känns det som! Skiter väl i att det är sol ute! Jag vill sova! *S*
    Hoppas du får en trevlig helg i allafall! Kraaaaam!

  2. Cissi

    Jag tar en lång promenad på minst en timme, andas, tänker och njuter av naturen. Sen går jag hem och lägger mig i soffan med en bra film eller med en bok och dricker gott te. Sen är mitt dåliga humör borta i varje fall.

    Kram Cissi

Comments are closed.