vimsig.com

utmaningar och marknader

Så har jag äntligen blivit utmanad! Tack Lotta! :) Här är mina svar:

1.Total number of books owned:
Mellan 3-400 st gissar jag, men en del ligger ju i kartonger.

2. The last book I bought
”Villospår” av Henning Mankell. Mycket bra, gav svaren till en del som jag läst om senare i serien.

3. The last book I read
”Vi var tretton i klassen” av Maria Lang. Har börjat låna in böcker av mamma nu.

4. Five books that meant a lot to me (aka books that I read more than three times).
Hmm, jag har läst massor av mina böcker mer än tre gånger, men här kommer några av dem, Ronja Rövardotter, serien om Pirkko av Thea Oljelund (Wahlströms flickböcker) som jag läste om och om igen när jag var yngre, ”Stolthet och fördom” av Jane Austen, ”Den hemliga trädgården” av Frances Hodgson Burnett och så kan vi klumpa ihop samtliga deckare av Agatha Christie och Maria Lang som en post eftersom jag älskar pusseldeckare.

5. Take 5 people and have them fill this out on their LJ:s.
Oj, måste hitta fem som inte blivit utmanade ännu, hmm, fåse nu. Jag utmanar Anna, Susanna, Theoo, Åse och Maria. Hoppas de inte redan har gjort det. :)

Så har vi varit ner och kollat in karuseller och annat på stan. Väderleksrapporten spådde regn resten av helgen så det var lika bra att passa på. Det var inte så fasansfullt mycket folk, kanske beroende på att en del trots allt jobbar även på fredagseftermiddagarna och det var ju skönt. Som vanligt hade jag kameran i högsta hugg hela tiden.
indianer som spelar fin musik
snack bar, öppen
liten söt bil
karusell med footballstema
karusell med varmluftsballongstema
karusell med aladdin- och sköldpaddstema
rosa sköldis

2 Comments

  1. åse

    HIHI, ajaaaaa ;) 3 dagar är väl inte sååååå sällan ;) Ärligt talat så kollade jag efter och då var din RSS borta från Thunderbird så nu är den addad igen så då håller jag bättre koll ;))

  2. Maria

    Skojar du? Tre dagar är på toook för länge!! *s* Du ska alltid ha min sida uppe i ett fönster i bakgrunden så att du kan kolla efter nyheter var femte minut. ;) Nä jag bara skojar med dig, det vet du. :) Kram på dig!

Comments are closed.