vimsig.com

pladder i största allmänhet

Igår hittade jag ytterligare två hål i grensömmen på mina favvo-jeans. Det är inte mer än några veckor sedan jag lappade sist. Jag är så deppad. Jag hoppas verkligen att H&M har modellen kvar för det är så svårt att hitta kläder man trivs med i min storlek. Men lappa ska jag även om jag köper nytt, de kan ju komma till användning när man behöver kläder som det inte är så noga med.

Nu har de ställt upp alla karuseller och sånt nere på stan, idag drar det igång och en helg av ”åka karusell tjat” har inletts. Jag passade på att ta kort på dem innan de hunnit öppna. Här är några av dem:

biljettförsäljning
snack bar
gotte-boa
färska pommes
scenen
Susanne hade en liten lista över saker hon inte direkt skulle tacka nej till, och även om jag inte har samma skosmak så hittade jag ett par som jag gillade genom en av hennes länkar. Jag har ju svårt att hitta skor som passar, jag har breda fötter och får skavsår av allt, men man kan ju drömma. Om jag låter bli att prova så sabbar jag inte fantasin. På forumet häromdagen så blev jag påmind om ett skomärke som alltid passar, Clarks. Affären som sålde såna här har stängt men det visade sig nu att den nyaste affären som jag knappt har varit in i har deras skor, gissa vem som ska in och prova!! *lycklig*