vimsig.com

kalasdags

öltält
De håller på att sätta upp öltältet på torget. Det är snart dags för Falukalaset och en hel hoper med karuseller håller också på att plockas fram. Förra året satte Socialnämnden stopp för öltältet, men det visade sig att det inte blev nåt lugnare med fylleriet utan snarare tvärt om eftersom det finns ordningsvakter vid öltätet. Så i år är det tillbaka igen. Själv brukar jag inte ge mig ut på kvällarna eftersom jag ju har en yngre förmåga att ta hand om, så det brukar bara bli karusellåkning. Hoppas att det blir bra väder också så att det går att njuta ordentligt.

Idag ska jag ner och kolla efter någon bra muffinsform på stan. Jag har blivit så inspirerad av Susanne och jag har skrivit av och ut recept som en galning. Ska bli så kul att testa några varianter. Så ska jag bjuda på muffins nästa gång mina föräldrar kommer och hälsar på.

1 Comment

  1. Mia

    I helgen är det dags för Fyrisfestivalen i Uppsala. Jag brukar hålla mig borta helt, men i år måste jag in till stan på lördag eftersom D har disputaionsfest på lördag kväll…och för att ta mig till och från festlokalen så måste jag genom gå genom stan. Ser inte fram emot det….

Comments are closed.