vimsig.com

väder, vind och annat

fontän
Grått och trist idag också. Måste det regna varenda dag? Ska somrarna fortsätta vara så här? Jag är så less på vädret! Jag tror att jag måste köpa mig ett par gummistövlar. Tack och lov har jag ett stort och bra paraply från Clas Ohlson. Jag är riktigt avundsjuk på alla i Skåne som pratar om fint väder.

Igår firades det mors dag. Mina föräldrar kom och hälsade på och jag fick en blomma till köket. Vi åt gott och hade glass till efterrätt, riktigt mysigt var det. Det är alltid kul när de kommer så jag hade en bra dag.

Jag sitter och snickrar på lite hemsidesdesign (till en annan sida) och tar det lugnt annars. Jag har en massa saker jag borde göra, men orken och motivationen saknas just nu. Men när orken kommit tillbaka ska jag flytta alla mina saker från mitt (trånga) vindsförråd till det större förrådet på andra sidan gången. Jag har redan paxat det genom att flytta lappen med mitt lägenhetsnummer, och jag ringde faktiskt och frågade om jag fick först. Har ska bli ordning och reda! *s*