vimsig.com

glad pentax

glad pentax
Min Pentax är jätteglad! Idag kom väskan och den nya snajsiga remmen som jag köpt åt den. Så nu är den nyekiperad och känner sig jätteflott! Jag är klart nöjd måste jag säga i alla fall.

Idag vaknade jag med stel nacke. Det är så typiskt, jag får det varje gång jag sovit i nån sned vinkel. Så nu går jag runt och försöker låta bli att spänna mig eftersom det bara blir värre då, men hur enkelt är det?! Hoppas det släpper efter en natts sömn.

Lyssnar på: Robyn – ”Konichiwa Bitches”

1 Comment

  1. Terese

    Hej hopp! Jag visste nog inte riktigt att du bodde i Falun, men visst nästa gång kan jag absolut höra av mig! :) Jag är där flera gånger om året då min moster bor där!
    Hihi kameraväskan såg verkligen fin och snoffsig ut! Ha det gott!

Comments are closed.