vimsig.com

hjälp!

Jag sitter här och försöker få någon struktur på det som ska bli min a-uppsats. Det ska vara problembaserat och jag har så svårt att hitta en vettig frågeställning. I början av nästa vecka ska vi kunna visa upp en disposition och jag vet inte riktigt hur det ska gå till. *panik*

I alla fall så måste jag klara det. Och egentligen tycker jag ju om att skriva, så jag fattar inte varför det låser sig hela tiden när det gäller skolan? Det var aldrig så tidigare. Kanske beror det på att alla andra verkar så säkra och samlade. Det är som om de aldrig gjort annat än skrivit uppsatser på den här nivån. Självklart finns det säkert någon som känner sig osäker men det märks inte och då känns det som om jag är ensam om att oroa mig. Och egentligen kan jag ju det här men jag har en tendens att oroa mig för ingenting.

1 Comment

  1. Linda

    Jag tror alla tänker som du ungefär, det kommer att gå bra ska du se! :) Trevlig helg!

Comments are closed.