vimsig.com

mina glada fötter

nya skor igen
Det blev mer nya skor. Något lite lättare för varma sommardagar. Jag är helt klart nöjd för jag brukar ha så svårt att hitta bra skor.

Fredagen var trevlig. Jag, A och A(2) samlades hos U där vi satt och hade det lite trevligt innan. Sedan gick vi ut och röjde på dansgolvet. Tyvärr var det lite dåligt med roliga människor ute och vi kände oss trötta allihop (åldern som tar ut sin rätt? *fniss*) så vi gick hem en timme tidigare. Men vi kommer att göra om det igen relativt snart tror jag.

I helgen har jag pysslat lite, vilket syns i en separat pyssel-post nedanför. Jag har fler idéer som jag ska sätta igång med så fler bilder följer snart.

2 Comments

  1. åse

    COOLA skor gumman! Sketafina =))

  2. Maria

    Åh, tack!! :)

Comments are closed.