vimsig.com

shoppat lite

Idag har jag varit ner på stan en sväng och handlat lite saker. Först och främst ett sängöverkast som ska användas som sofföverdrag. Min soffa är en gammal dagbädd (som en madrass med tre ryggkuddar) och med det här över så kommer den dels att matcha mina gardiner, dels blir det lättare att tvätta ifall man spiller något.
nytt sofföverdrag
Sedan var jag in på Wedins. Idag hade alla medlemmar 20% rabatt vilket jag utnyttjade för att köpa ett par nya skor. Mina gamla jympaskor är så slitna och fula, ingen kan beskylla mig för att köpa skor ofta direkt.
nya skor
Slutligen tog jag mig en tur in på ”Apoteket röda näsan” för att inhandla några cider som jag ska avnjuta imorgon innan jag ska ut med A och U. Det ska bli kul! Det blir inget jättepartaj, men det blir en mysig tjejkväll.

Nu ska jag surfa runt lite på favoriterna innan det är dags att sova!

Lyssnar på: Nanne – Håll om mig

3 Comments

  1. Susanna

    Haha, ”Apoteket röda näsan” var ett nytt uttryck. Har jag aldrig hört förut. ;)
    Hoppas att ni får det trevligt!

  2. Linda

    Snygga skor!! :)

  3. Pingback: vimsig.com » Blog Archive » hurra! mer frågor!!

Comments are closed.