vimsig.com

promenad i blåsten

Solen skiner ute och det är riktigt fint även om det är lite kallt. Jag passade på att åka till skolan och kopiera litegranna. Sen promenerade jag hem eftersom jag hade gott om tid och passade på att ta en del kort. Fast mest tog jag med Pentaxen så det får jag vänta på att får se hur det blev.

tom bana

Än så länge är löparbanorna tomma, men det kom en man med hund och frågade vad jag tog kort på. Så passade han på att klaga över tennishallen och löparbanan som har kostat så mycket pengar och som han inte tycker används nog. Fast jag måste säga att idag tyckte jag att det var för kallt för att vara ute.

napp i träd

Hittade en napp hängande på en gren efter vägen. Gulligt att någon har brytt sig om att plocka upp den. Dessutom såg det väldigt roligt ut.

Nu ska jag ladda batterierna så får vi se om det blir lite fler foton i eftermiddag, dessutom är det ju Efit imorgon. Då måste man ju vara laddad.

Lyssnar på: Blue Lagoon – Break My Stride

2 Comments

  1. Linda

    Sött att någon hänger upp en napp så där.
    Tack för påminnelsen om EFIT, det hade jag totalt glömt bort annars!!! :) Kram

  2. Lotta

    Vilka fina bilder! Bilden på nappen var fin. :)

    Kram kram!

Comments are closed.