vimsig.com

igår sol, idag regn

skyltfönster

Igår sken solen och jag var så glad över det. Idag blåser det och regnar till och från. Det var så grått att när jag gick från skolan mitt på dan så tändes gatbelysningen. Blääk. Det känns nästan som höststorm istället för vår.

Har haft ont i magen en del idag, men jag vet inte riktigt varför. Hoppas att det ger sig snart för det är så drygt. Jag behöver ingen ytterligare smärta i mitt liv liksom.

Jag är väl inte på världens bästa humör idag. Jag blir inte klok på L som jag går i skolan med. Hela hösten jobbade vi tillsammans och allt var lugnt, sen nu på vårterminen blev hon helt knepig, hälsar inte alltid och struntar i mig. Mycket knepigt. Jag vet ärligt talat inte om jag ska ta upp det med henne eller bara strunta i det.

Lyssnar på: Kylie – Giving You Up

1 Comment

  1. Maria

    Jag har liknande erfarenheter som du har av L med en f.d. kollega. När vi jobbade ihop var vi hur tighta som helst, men när h*n bytte avdelning dög jag inte längre. De ggr vi har kontakt känns det mer som att h*n ”spionerar” på vad vi gör i min arbetsgrupp än som att h*n är genuint intresserad av vad JAG gör, hur JAG har det etc. Trist som tusan! Har dock beslutat mig för att strunta i det och gå vidare.

Comments are closed.