vimsig.com

klassfest

klassfest

Igår var jag på klassfest. Det har nämligen gått 15 år sedan vi slutade nian och det skulle firas. Först möttes vår klass upp för en lite förfest. Vi presenterade oss lite för varandra för att informera om vad vi pysslar med nu för tiden. Så pladdrade vi en massa och hade kul innan det var dags att åka till restaurangen och träffa de andra två klasserna.

På restaurangen fick vi god mat och sedan spelades det musik i puben, så vi dansade en massa och hade hur kul som helst! Helt klart en lyckad kväll. En del av dem har jag ju inte sett alls på 15 år men alla var ganska lika sig, även till sättet även om alla (utom en) hade mognat.

Vi har bestämt oss för att göra om det här igen om inte allt för lång tid. Det får i alla fall inte går 15 år till har vi sagt. Jag har tagit massor av bilder, men jag postar dem inte här eftersom jag inte vet om de vill ha sina ansikten på internet.

Idag får jag äta upp allt dansande eftersom min kropp inte alls är glad över det. Ryggen och bäckenet värker rejält. Men det är sånt man får ta och det var klart värt det!!