vimsig.com

vårregn

Lagom då när jag har börjat reagera på det varmare vädret och solen så kommer regnet. Molnen har hängt så lågt så lågt och regnet har ömsom vräkt ned, ömsom duggat. Blääää säger jag bara.

Jag har börjat planera vilka kläder jag ska ha i helgen. Kul med lite festligheter tycker jag. Så fick jag ett sms från A som jag alltid var ute med innan jag blev ”tråkig” dvs småbarnsförälder. Hon undrade i alla fall om jag har lust att hänga på ut en kväll här i april och det har jag ju så klart!! Jättekul och jag blev så glad.

En kulighet till som anlände var det vita vackra kuvertet innehållandes en inbjudan till bröllop i juli! Andra A som bor i USA kommer hem för att gifta sig. Eftersom hennes blivande är amerikan har jag aldrig träffat honom, så det ska bli kul.

Så det finns ljuspunkter i det gråa vädret i alla fall och det är ju kul. Håll nu tummarna med mig för lite solsken och vackert vårväder!

1 Comment

  1. Susanna

    Jaa.. jag håller med dig. Blää för detta väder! Jag som precis vant mig vid sol och lite vårvärme. :(
    Hoppas att du får det trevligt i helgen!

Comments are closed.