vimsig.com

vimsig och trött

Jag känner mig så vimsig och trött. Min energi har runnit ur mig och jag känner mig helt borta. Har hunnit med ett par vändor till mormor och morfar under tiden jag varit offline. Varje gång terroriserar jag deras katt med att ta en massa kort med minst två olika kameror. Stackarn. Men det finns ingen som kan sova som en katt. Det är en konst att kunna sova så gott i så många mysko ställningar.

konsten att sova, del 1

konsten att sova, del 2

Deltog i en påskswap som anordnades på Busbras forum, och det var jättekul! Dels fick jag välja godis att överraska någon annan med, dels fick jag själv en överraskning på posten!

påskgodis från den hemliga påskharen

Är det inte hur sött som helst?! Jag blev jätteglad. Chokladen i småttingarna var hur mumsig som helst och den stora kycklingen var söt, både till innehåll och att titta på. Tusen tack Påskharen, vem du än är!!