vimsig.com

ny adress

Japp, nu är det ny adress hit. Jag tröttnade på det gamla och skaffade mig vimsig.com, så det är nu den adressen ni ska använda. Om ni inte redan har gjort det så snappa upp den nya koden till loggan också, klicka på www i menyn bara för att komma dit.

Annars är allt lugnt och stilla. Jag är trött men idag så jag nog mycket av solen för att vara lite hoppfull. Längtar efter sommar och sol!!

4 Comments

 1. Linda

  Hej hej! Ska genast byta bannerkoden. :)

 2. Madde

  Har ändrat din adress även på min personliga sida nu ;)
  Kram Madde

 3. Åsa

  Himla bra domännamn :) Det skulle jag behöva!!! Och jag längtar också efter sommar och sol….

 4. Sanna

  Hmmm, jag vill också kunna lägga till kommentarer på min sida, fast under bilder…hur gör man? ;)

Comments are closed.