vimsig.com

efit

Så var det dags för EFIT igen då. Och jag har brutit mönstret, ingen tvättdag idag!! Detta inlägg är skamlöst bakdaterat eftersom jag vill ha det bokfört på rätt dag. I själva verket är det nu tisdag kväll, men jag har inte haft tid förrns nu.)

uppvakning
06:45 – Vaknar. Istället för att ta kort på kudden som jag brukar så får ni se tavlan som sitter ovanför min säng.

bussåkning
07:45 – Åker buss till skolan.

kopiering
09:00 – Efter en raid i bibblan kastar jag mig över kopieringsapparaten och kopierar lite kurslitteratur.

läsning
10:00 – Sitter och läser igenom dagens litteratur innan föreläsningen. I väntan på Godot, så trist att jag fotar glastaket ovanför mig istället. Det ligger snö däruppe.

föreläsning
11:00 – Har förläsning och Beckett och Brecht. Trist föreläsare.

12:00 – Lunch och totalt hjärnstillestånd så jag glömmer att fota det.

textgenomgång
13:30 – Textgenomgång av b.la. I väntan på Godot. Samma lärare som höll i föreläsningen på morgonen, nu för han bara dialog med två-tre elever. Resten hör honom knappt. Jag borde ha tagit med en kudde för det här gav i alla fall inget.

hemgång
15:10 – Knallar glad i hågen hemåt. Surar lite för att jag glömde mp3-spelaren hemma.

handling
17:00 – Kollar in det magra utbudet av påskpynt i affären när jag handlar.

plockning
18:40 – Plockar upp en del på golvet.

Efter det här var jag trött och jag somnade framför TV:n. Inga fler bilder alltså.