vimsig.com

det bultar och det bankar

Jag har sån enorm huvudvärk och har haft det nu varje kväll/eftermiddag i ett par veckor. Först trodde jag att det var någon förkylning som spökade, men nu börjar jag tro att det handlar om att jag behöver nya glasögon helt enkelt. Så det är bara att sätta sig ner och ordna det nu. Annars kommer jag aldrig att orka med vårterminen och allt läsande.

Jag håller på att göra en lista över allt som jag tycker behövs åtgärdas här i lägenheten. Det behövs nya lister i balkongdörr och ytterdörr, någon måste ta en titt på frysen som går hela tiden och så är det en del annat plock. Jag ska försöka få nya bänkskivor i köket. De som sitter där har någon satt nån fejk-marmor-plast på och den inte bara glipar i kanterna utan är också trasig och ful eftersom någon har ställt för varma saker på den. Jag tycker inte att jag ska behöva stå ut med det.

Nu ska jag göra champinjon-omelett. Mmmmm…. gott!! Dessutom är det rätt points-snålt också och det är bra. Jag har bestämt mig för att sluta slarva och vara duktig. Jag mår bättre då. Vik hädan mjölk! Du kan inte fresta mig längre! *skratt*