vimsig.com

pust

Jag läser och jag läser. Sen så läser jag lite till. Om jag mot förmodan skulle få för mig att läsa littvet B så slå mig i huvudet med något lagom mjukt så att jag återfår mitt förnuft. Svenska var bättre, trots grammatiken.

Kom på idag att jag ju faktiskt kan svara på inlägg i min gästbok! Jag är så van att sköta sånt i kommentarerna så jag hade inte ens kollat efter den funktionen utan fick syn på den när jag loggade in för att läsa mitt första hemliga meddelande. Jättekul!

Så spenderar jag en del tid med att fundera ut hur jag ska göra med alla mina hemsidor. Grafiksidan uppdateras inte nog mycket och jag känner för att slå ihop den med någon av mina andra sidor, kanske här. Men jag har ju en del engelskspråkiga användare så jag vet inte hur jag ska göra. Jag kunde kanske lägga in det på min engelskspråkiga fotolog, men jag vill inte att det ska bli förvirring och sammanblandning, mina foton får de ju inte ta. Ack vilken röra det är. Det slutar väl med att jag låter det vara, men jag är less på att känna mig splittrad i frågan. Någon som har några bra förslag?