vimsig.com

schemabehov

Ja hur ska man annars klara att hålla koll på alla såpor och serier som kommer igång nu? Ja nu ska jag ju inte kolla på alla. Men Fame Factory ska enligt uppgift bara visas 2 ggr/vecka så det ska jag nog klara av, och Top Model 3 är ju i stort sett slut vilket frigör tid. Club Goa är egentligen inte värt att lägga på schemat, det tittar jag bara på om jag råkar befinna mig framför TV:n. Och det är ju klart, Big Brother ska jag inte titta på. Hmmm… det kanske inte blev så mycket ändå. Okej, då slappar jag igen då, precis som innan. Och vad bra att jag kommer att hinna med lite skolarbete också… *skratt*

Nu ska jag återgå till att läsa Strindberg och redigera foton till en webbsida. Ack vad jag är duktig! *stort flin*

1 Comment

  1. Susanna

    Ja.. jag har samma problem som du. Onsdagar är ju värst. Top Model 3, O.C och Lost… alla börjar kl 21. Ett väldigt zappande blir det här.

Comments are closed.