vimsig.com

oj oj oj

Jag har inte orkat skriva här så mycket på sista tiden. Jag har helt enkelt varit dränkt i litteratur (ni minns väl min tre sidor långa litteraturlista?) och uppe på det har jag haft uppgifter att komplettera från förra terminen. Nu börjar jag bli klar med det och har bara ordinarie läsning så det känns som det lättar upp lite.

Nu ska jag sätta mig och läsa igen. Över 300 sidor Faust, skriven på vers, väntar på mig! Glää.

2 Comments

  1. Linda

    Minns när jag läste litteraturvetenskap i 1½ år, eftersom jag läste programmet Kultur- & kommunikation och är utbildad kulturvetare/litteraturvetare. Jösses vilket tempo det var på läsningen, man gjorde inget annat än att läsa klassiker i soffan hela dagarna. Men det är kul att kunna, helt klart! :) Hoppas du inte läser ihjäl dig, jag höll alltid paus över helgen och det behövdes.
    Kram Linda

  2. Lotta

    Oj, vad duktig du är som läser så mycket. Det beundrar jag verkligen. Låter kul men jobbigt…

    Kram från Lotta

Comments are closed.