vimsig.com

zzzzznark

Jag är så trött hela tiden. Kan nästan somna sittandes eller ståendes och det är extremt till och med för mig. Tror att jag skulle behöva sova några dagar. Tack och lov har jag sovmorgon på fredag och jag ska lägga mig snart nu för att orka upp imorgon.

Idag var jag ner på stan för att hämta upp lite saker. Mamma hade skickat böcker och sånt med M som jobbar här i stan. Praktiskt. Fast jag tycker lite synd om honom som fick kånka på min kurslitteratur…. de vägde kan jag ju säga! Men nu blir det läsa av!

Lyssnar på:
Korn – Here to stay
Iio – At the end
No Doubt – Hella good

1 Comment

  1. Susanna

    Åh det känns igen. Jag är också så där trött jämt, men så kanske det beror på att jag aldrig kommer i säng i tid… ;-)
    Hoppas att du kan vila lite och sova inatt.

Comments are closed.