vimsig.com

klirr

Tur att det inte var EFIT-dag igår. Då hade nämligen två eller tre bilder på rad visat mig krälandes runt på köksgolvet, uppsamlandes glasbitar. Lyckades nämligen välta ett glas när jag diskade och det föll så illa att det gick sönder. Och eftersom det var ett sånt där ganska tjockt glas som i vanliga fall studsar så förvandlades det nu till trillioner små kantiga vassa bitar och små flisor som jag fick krypa runt över hela golvet efter! Tog till och med fram ficklampan för att hasa runt och kolla om jag såg några reflexer om jag lyste i olika vinklar. Sedan dammsög jag för 34:e gången innan jag bestämde mig för att det nog var klart. :|

Har bestämt mig för att sätta mig ner och planera om möbleringen i alla rum. Jag känner att jag har ont om plats och det jänns rörigt och oharmoniskt. Så det blir en del omplaneringar och kanske en del möbelförändringar med, vi får se.

Om ingen har noterat det så har Pyssla bytt ägare nu och fått en helt ny hemsida och ett nytt forum. Jag har naturligtvis redan reggat mig för här ska minsann diskuteras pyssel!! 😀

Lyssnar på:
Lasgo – Feelings
Tube & Berger – Straight Ahead
DJ Tiesto – Touch Me