vimsig.com

gott nytt år liksom

Tja, hur har då det nya årets inletts? Sisådär antar jag. Jag är trött och frusen, känner mig matt och less. Kanske är det allt det hemska här i världen som får mig att känna mig så dämpad. Inte hjälper vädret till heller, slask, regn och blåst.

Nyår firades som vanligt så lugnt, så lugnt. Tittade på lite raketer genom fömstret men vågade ärligt talat inte gå ut på balkongen ens eftersom det stod ett gäng och sköt raketer på parkeringen här nedanför!! :( Det är på tok för nära tycker jag och som grädde på moset stod sonen i familjen som bor ett par balkonger bort med en kompis och slängde smällare och annat från balkongen! *dubbelmutter* Jag må vara fjollig, men jag gick i skolan med en tjej vars familj förlorade sitt hus på grund av en vilsen raket och jag har ingen större lust att hamna i den situationen.

Nu tror jag att jag ska poppa mig lite mikropopcorn och slöa en stund.