vimsig.com

long time no see

trattisar

Jag har känt mig väldigt låg på sistone. Trött och dan. Kanske det bara är stressen inför julen eller nåt. I alla fall så känns det inte så kul just nu tycker jag. Nåja, det blir säkert bättre sen, det brukar det bli.

Så har jag totalt tappat intresset för matlagning. Det blir mycket att man värmer all den superba maten som min mamma har lämnat i min frys. En mycket bra vana hon har att lämna portionsbuttar med god mat. Häromdagen blev det köttfärsbiff med sås och svamp från burken på bilden. Jättemumsiga trattkantareller! :)

Min mamma är underbar att ha! Hon inte bara ser till att jag äter bra och varierat, hon syr julgardiner till mitt kök också!! Fast vi kom på att vi är tvugna att lösa ett logistiskt problem eftersom vi inte ska ses förrns på juldagen men så kom vi på att hon ju kan skicka dem med M som jobbar här i stan. Så nu ska jag ner till butiken där han jobbar och hämta dem på onsdag eller så. Vad fint jag kommer att få i köket. Jag är alltid sen att julpynta men nu är till och med jag otålig. :)

Nu ska jag nanna så att jag orkar upp imorgon, det är ju mycket man ska hinna med!