vimsig.com

ljusstaks%#!&#!

ljusstaks%#!&#!

Nej det här betyder inte att ljusstaken lyser, men det är bildbevis för att den gjorde det förra året… :( Det är hur irriterande som helst!

Idag var jag ner på stan en sväng. Tänkte titta lite på julklappar och så. Mötte upp L som ringde när jag satt på bussen på väg ner och vi kikade lite på presenter till Å som fyller år snart. Kul. Vi tog en liten fika och det var trevligt. Jag har inte köpt alla julklappar ännu, men det jag ännu inte har vet jag i alla fall ungefär vad jag ska köpa. Vi var in en sväng på Tiimari och tittade. Jag köpte röda små glaslyktor och lite annat. Tänkte tillverka ljuslyktor, dels för att ha hemma, dels för att kunna ge bort.

Allt som allt en ganska bra dag. Nu ska jag diska och plocka undan lite innan det är dags att försjunka i skolböckerna igen. Måste ju få något gjort. Jag och A ska redovisa på torsdag.

2 Comments

  1. Lotta

    Hur irriterande som helst med dessa ljusstakar som aldrig fungerar när man ska sätta upp dem. Och inte har man tänkt på att köpa några extra lampor nej…. *grrrr*

  2. jag

    Problemet är ju bara att jag tom bytt alla lamporna och skiten funkar ändå inte! :(

Comments are closed.