vimsig.com

hej mitt vinterland

snöväder

Det här fotot togs igår kväll. Jag var tvungen att dyka in under ett tak på en mack och ändå snöade det in så pass att jag var tvungen att försöka skärma av för att skydda kameran. Egentligen har jag nog inte så mycket emot snö, men jag avskyr att behöva bylta på mig jacka och så innan jag ska iväg. Går jag in på en affär är jag hur svettig som helst efter bara ett lite tag. Blä.

Jag har nu bildat team med A för att skriva en artikel på skolan. Jisses vad det här blir tufft. Jag har noll koll på hur vi ska få ihop det här och vi ska redovisa muntligt nästa torsdag…. usch. Nåja, jag liter ingen brist på sysselsättning i helgen i alla fall. ;)

Jag har bestämt mig för att göra egna julkort i år. Först ska jag vara kreativ på datorn för de som ska få en elektronisk variant. Sedan ska jag skapa med papper m.m. för dem som saknar internet. Det ska bli ganska kul faktiskt. Jag känner mig kreativ just nu. Ska också ta tag i att börja fota det jag gör och fylla på min pyssel-kategori här. Jag har också en del annat jag vill fylla på med på den här sidan. Mer innehåll åt folket!! 😀

Lyssnar på:
Gwen Stefani – What you waiting for
Bodies Without Organs – Conquering America
Christian Walz – Wonderchild

2 Comments

  1. Lotta

    Åh, jag vill också ha snö….och vinter.

    Trevlig helg!

  2. jag

    När jag har ledsnat häruppe så kan jag dela med mig till dig där nere. ;o)

Comments are closed.