vimsig.com

ja se det snöar m.m.

vantar

Ruggigt kallt ute måste jag säga. Jag som var fånig tog fel jacka i morse och fick sedan lida för det. Läxa för framtiden, var inte fåfäng och försök färgmatcha, välj den jacka som är varmast! Ja ja. Jag har hittat andra brister i min utstyrsel också. Exempelvis behöver jag en ny, fluffigare och varmare halsduk. Nya vantar kan också vara en idé. Om jag hade tålamod skulle jag sticka halsduken själv men hallå, det tar ju en halv evighet så det får vara.

Idag har jag *gulp* redovisat själv inför min seminariegrupp. L var sjuk så jag hade inte så mycket val. Bara den som känner till hur extremt mycket jag fasar för att tala inför folk kan förstå hur hemskt sådant är för mig. Och jag kände ju själv hur jag pratade fortare och fortare och började staka mig på orden. Så blir jag alldeles varm i ansiktet och känner mig som om jag ska svimma. Usch, det är verkligen hemskt. Men nu är det gjort i alla fall.

Nu ska jag sätta mig och bara ta det lugnt. Kanske äta lite popcorn eller så, men först ska jag leta fram min bästaste mössa, den som går ner över öronen ordentligt! :) Men allra först ska jag falla för grupptrycket och posta en bild på snö. Inte en så bra bild, men jag hade så klent med batterier i kameran, ska komma ihåg att byta dem med.

snö