vimsig.com

mörkt och trist

mörkt och dimmigt

Det är så mörkt och trist ute. Det i kombination med femtioelva uppgifter för skolan och an rejäl trötthet som har insmugit sig har hållit mig från att uppdatera här. Det enda jag lagt ner någon ork på är att få lite koll på nya kameran som pappa kom med. Jag gillar den skarpt!! Idag har jag lämnat in första filmen på framkallning så nu får vi se hur det går. Det tar ett tag att få tillsbaks bilderna för jag kör budget eftersom jag väntar mig att mycket kommer att vara mindre bra eftersom jag fortfarande lär mig kameran.

Imorgon ska jag och L redovisa muntligt igen, precis som i tisdags. Jag hoppas att det kommer att går lite bättre nu. Men det har varit mycket nu på sista tiden. Känns som om jag skulle behöva sova två dygn i sträck för jag är så trött. Och när man är så trött är det svårt att koncentrera sig på att plugga tyvärr.

Annars är allt lugnt och stilla. Jag har fortfarande inte varit ut och firat min födelsedag. Å har ju åkt utomlands och eftersom jag vill att hon ska vara med så väntar vi tills hon kommer hem. Sen ska jag samla ihop lite energi. Man vill ju inte somna ute bland folk… 😀