vimsig.com

pappor, väder och tjafs

bruna löv

Oj oj vad fort dagarna går. I torsdags var i alla fall pappa hit och hälsade på. Han hade som utlovat med sig den gamla systemkamera som jag velat låna/få. Han har ju flera så han kunde avvara en. Han hade med sig teleobjektiv också och en gammal Kånkenryggsäck som han tyckte jag kunde inreda som fotoryggsäck. I alla fall så har jag nu en kamera som jag kan lära mig mer om grunderna med och där jag kan gå lite back to basics.

Vad konstigt vädret är då. Igår var det typ 11 grader varmt och regn och plask. Så föll temperaturen skitsnabbt och nu är det is i gräset här ute. Jag gillar inte så snabba temperaturväxlingar utan skulle föredra om moder natur var lite varsammare med mina leder. Både jag och mamma och mormor spår väder med armarna nämligen. Man känner av förändringarna mellan lågtryck och högtryck och det gör ont. :(

kväll

Jag tar så sällan upp tjafs och sådant här, men snälla nån vad är det med människor. Det känns som att sk vänner driver på, hetsar och jagar fast huvudpersonerna i fråga har kommit överens. Och maken till smarta människor har jag aldrig varit med om. Uppenbarligen så vet de vad som diskuterats på ett forum som de själva inte har tillträde till. Sedan att det de tror sig veta inte stämmer med verkligheten verkar inte störa dem. Låt folk få slåss för sig själv istället om det behövs. Stötta, javisst, men man behöver inte jaga meningsmotståndarna för det bara eldar på konflikten ytterligare. Onödigt!