vimsig.com

happy birthday to me

papperskorg

Bilden ovan illustrerar hur jag kände mig imorse. Det kändes som en skitdag rent ut sagt! Jag har hela tiden känt att jag inte vill bli äldre, kanske speciellt för att jag fyllde jämnt nu.
Men dagen har blivit bra. Inte en massa firande, det kommer mer till helgen, men folk kom ihåg mig och jag har fått rent utsagt fantastiska presenter! Och jag ser så fram emot att träffa min pappa imorgon!

Annars är det väldigt lugnt. Jag är trött och så och det känns skönt att bara slappa lite. Kanske jag ska slå på stort och poppa lite popcorn i micron? Jag firar våldsamt, eller hur? ;) Till helgen kommer min mamma med sambo och hon har lovat att göra en räk & musselpaj åt mig. Den görs med smördeg och är helt fantastisk! Oftast är jag för lat för att göra den själv, men nu ska jag få en att bara avnjuta! Mums!!

Nej nu ska jag slappa med lite texter vi ska läsa för skolan. Textanalyser igen men nu av historiska texter. Gamla landskapslagar och sådant skojsigt…. :)