vimsig.com

har ni tv?

höstig björk

Himmel vad jag känner mig stressad och trött. Mitt skolarbete släpar efter eftersom jag varit sjuk. Vi har två uppgifter som ska vara klara på måndag också och jag börjar bli rätt less. Orättvist att vi inte får höstlov tycker jag.. ;)

Fast egentligen ska jag vara glad. Jag har nämligen äntligen en vettig TV. Min gamla TV var så otroligt lastgammal att man inte ens kunde koppla en modern hörlurskontakt till den, det fanns bara någon gammal din-kontakt. Ingen fjärr och ingen texttv. Men det har inte varit högprioriterat att skaffa en ny så länge den funkade. Fast när bilden liksom började vika ner sig i överkant så började jag överväga det. Dessutom var den så glapp i antennkontakten bakpå, så om man råkade rubba antennsladden fick man myrornas krig.

Men min mamma och hennes sambo har gått igenom sakerna efter min styvfarmor som dog i våras och en av de TV-apparater som fanns där har nu flyttat hem till mig. Jag har FJÄRRKONTROLL!!!! Och jag har texttv! Jag är så lycklig! Och nu kan jag koppla in min långtidsinlånade DVD-spelare och mysa. Gamla TV:n hade ju ingen kontakt för scart. HURRA!! :)

hus och himmel

Det kan hända att inte alla fattar det roliga med dagens titel. Om inte så har ni tittat på tok för lite på Galenskaparna & After Shave. Titta genast på ”Cyklar” och speciellt noga på sketchen om TV-kontrollanten. 😀