vimsig.com

mest om städning

buss i farten

Iiiik. Två veckor kvar bara tills jag fyller år! Jag är fortfarande kluven till om jag vill fylla eller ej.

Här hemma har jag städvecka. Har en miljard saker att göra och med tanke på att jag fortfarande inte är helt frisk så har jag en begränsad ork att göra det.

Tisdagstemat var kul att starta. Många har uttryckt intresse att vara med och i skrivande stund finns det tre bidrag! Om du inte varit där än och tittat så gör det nu!
TisdagsTema

ren

Jag håller på att leta sänglådor som passar under min säng. Jag vill gärna kunna utnyttja det utrymmet till något annat än damm och tycker att det vore så praktiskt att ha sänglådor på hjul där. Tyvärr är det 1-2 cm för lågt för sänglådan från IKEA som jag hade tänkt mig. Kanske jag borde höja upp sängen istället? ;) Nåväl, det löser sig väl hoppas jag.

Så ska jag organisera om min klädkammare lite. Måste få bättre ordning och då borde jag dessutom kunna få plats med fler saker. ;) Kan behövas med tanke på hur mycket junk jag har och med tanke på hur svårt jag har att göra mig av med saker och ting… Jag är som en hamster, samlar.

Nu måste jag fortsätta städa. Ta ta for now! :)

1 Comment

 1. Lotta

  Hej hej! Vilken underbar bild (den första) häftig effekt!! :)

  Tisdagstema är skoj, ska genast fixa till ett foto ikväll och lägga ut! ;)

  Ja, det där med att fira födelsedag eller inte….det känner jag igen.
  Hoppas du mår bättre snart!
  Kram från Lotta

Comments are closed.