vimsig.com

om feber, moln och kameror

löv på trottoar

Första gången jag satt foten utanför dörren på några dagar. Jag känner mig lite matt och så, men det beror väl på att jag inte är frisk ännu, och jag är skapligt säker på att jag haft en del feber den här helgen. Jag hittar inte termometern så jag kan inte tala om exakt hur mycket.

Idag ska jag städa och tvätta och vara lite nyttig igen. Det finns så mycket att göra eftersom jag passar på att möblera om litegrann samtidigt. Inga stora förändringar men tillräckligt för att skapa en massa arbete.

räls

Ute är det grått och trist och det gör mig så less. Alla pratar om hösten och de underbara färgerna. Jovisst. Det är fina gula löv, men hur snyggt gör de sig mot en grå himmel?! Jag känner mig fotografiskt diskriminerad av vädret och jag kräver lite solsken!! ;)

Över huvud taget är mitt liv extremt tråkigt just nu. Mer så än vanligt eftersom jag är sjuk och hemma. Pratade dock med min pappa igår och han kommer och hälsar på när jag fyller år!! Woohoo! Han brukar inte ens komma ihåg att ringa så det här är stort! Och han tar med sig en kamera till mig, en systemkamera så att jag har något att leka med. Jag känner själv att jag vill lära mig manuellt från grunderna och det ska bli såå kul att ha något att ”leka” med.