vimsig.com

om förkylning och godis

frysmat

Jag har drabbats av en rejäl förkylning. Näsan rinner, ögonen rinner och jag nyser. Jag känner mig allmänt under isen just nu. Pratade med mamma och hon tyckte synd om mig. Eftersom de ändå skulle in till stan passade på på att svänga förbi här med mat de handlat plus mat ur frysen som jag kan tina, så nu slipper jag gå till affären idag!! *puss på mamma* Till och med micropopcorn fick jag. Jag är ju djupt inspirerad av Susanne och testar mig på att ta 100 dagar utan godis. Men micropopcorn unnar jag mig. Kände dock att jag blivit väl beroende av choklad och sådant. Har inte bestämt mig för hur jag ska göra vid jul, men kanske har värsta suget lagt sig vid det laget?

ren tvätt

När jag ändå mest skrotar runt här hemma så passar jag på att ta igen med tvätten. Det positiva i det är att tvättmaskinen sköter sig själv mest, det negativa är att eländet ska hängas också… ;)

Avslutningsvis så vill jag bara meddela att det är premiär för fotoutmaningen TisdagsTema på tisdag! Besök och ha kameran redo!! :)

tisdagstema