vimsig.com

om mandlar och moln

trista moln

Trött, trött, trött. Jag har drabbats av akut hösttrötthet jag. Himlen är grå mest hela tiden och jag fryser jämt. Måste komma på nåt kul för att pigga upp mig. Jag brukar annars hävda att jag inte blir höstdeppad, men i år börjar jag fundera.

Mina halsmandlar gör ont idag och är snart uppe i samma storlek som golfbollar. Halsen gör ONT!! Varenda gång jag är förkyld så sätter det sig där och jag har fortfarande inte hittat några vettiga halstabletter. Vicks sabbar mitt smaksinne och allt smakar bara Vicks sedan hela dagen, och en massa andra märken är för jolmiga och sliskiga i smaken. Någon som har några tips? Lämna en kommentar här isåfall.

söta flodhästar

I fredags hade vi då grammatiktentan och den har vi inte fått tillbaka ännu. Som vanligt hoppas jag på det bästa men förväntar mig det värsta. Vi får väl se hur det går. Det vore skönt att inte ha den släpande efter.

Britney var inte nöjd med nya skivomslaget läste jag i Aftonbladet. ”Jag ser ut som en porrstjärna” rapporteras hon ha sagt. Vet du Britney, när jag ser på skivomslaget kan jag konstatera att vi är helt överens. Det ser ju ut som om hon är gjord av plast! Urfult!!

2 Comments

  1. Terese

    Hehe jag tror att Brittan faktiskt är gjord av plast! :D

  2. Lotta

    Ajaj, ont i halsen….usch stackars dig om mandlarna!! Hoppas du mår bättre snart. Håller tummarna på att tentan gick strålande!! Men det tror jag säkert!
    Trevlig helg! *kram*

Comments are closed.