vimsig.com

is i gräset

lila blomma

När jag var liten så sa jag alltid att det var ”is i gräset” när det var frost. Det är ju korrekt ioförsig men samtidigt på barnavis charmigt. Mamma säger fortfarande så. ;) Nu är det is i gräset varenda morgon (ja eller i alla fall de senaste två) och jag börjar leta varma tröjor och halsdukar. Löven faller över en vart man än går men blomman på bilden ovan har fortfarande inte tappat färgen (bilden togs igår).

Jag har börjat snickra på önskelista. Är det någon gång man som vuxen får önska sig saker så måste det väl vara när man fyller jämnt? Jag tycker det i alla fall. Jag har nästan bestämt mig för att fira t.o.m. Med tanke på att jag tidigare sagt att jag ”inte tänker fylla år i år” så kan man se en uppmjukning i min attityd. Men vi får se, jag har nästan en månad på mig.