vimsig.com

endast tomten är vaken…

promenad i mörkret

Igår blev det sent innan jag kom iväg till affären. Jag är så löjligt mörkrädd så jag går den längre mer upplysta vägen då. Inte för att det saknas lampor den väg jag brukar gå, men det finns en massa skrymslen och vrår, och buskar som ser läbbiga ut. Så jag går den långa vägen men är ändå löjligt rädd. Igår blev jag dessutom morrad åt av en hund. Han/hon tyckte att min väska med hjul (Vem orkar bära mjölk?) lät hemskt otäckt. Inte bara jag som är lättskrämd alltså. :)

tomte

I affären har de börjat ta fram julpyntet redan. Det känns skitfånigt för vi har liksom inte kommit halvvägs genom oktober ännu. Jag vägrar pynta innan första advent jag och jag måste väl säga att jag tycker att de kunde vänta med att slita fram pyntet tills efter Halloween i alla fall.

1 Comment

  1. Maria

    Det fanns stora avdelningar med enbart julpynt på varuhusen i London. Lite väl tidigt… håller fullständigt med dig om att de kunde väl iaf vänta till efter Halloween?!?

Comments are closed.